OUR 5 step PROCESS

It's all about the details

Ik houd van persoonlijk contact en ik vind het leuk om met je te (video)bellen, altijd geheel vrijblijvend. Hierdoor leren we elkaar kennen, kun je mij vertellen wat je graag wilt en kan ik je alvast meer informatie over het proces geven. Hebben we een klik? Fantastisch! Dan krijg je van mij een op maat gemaakte offerte. 

1. Vrijblijvend kenningsmakingsgesprek en offerte

Aan de hand van jouw informatie en wensen ga ik aan de slag met het eerste ontwerp. Dit ontwerp evalueren we samen, waarna jij feedback kunt geven. Zo werken we samen aan een ontwerp wat uiteindelijk al je (woon)wensen bevat. Daarnaast lever ik ook mijn eigen input en creativiteit.

2. Voorlopig ontwerp en tussentijdse evaluatie

Soms is het tweede ontwerp al direct naar wens, soms de derde. Dit is per opdracht verschillend. Het gaat erom dat het definitieve ontwerp helemaal naar wens is, dit is ook waar ik altijd naar streef. Uiteindelijk komen we tot een definitief ontwerp, wat alle wensen bevat. 

3. Definitief ontwerp

Tijd voor het moment waar je naar uitkijkt: de presentatie van het definitieve ontwerp! Je ontvangt de interieurbox met alle stalen en de hand-out in een mooi drukwerk. We bespreken het resultaat en ik overhandig je alle benodigde informatie om verder te kunnen. 

* Is de afstand tussen ons te groot? Dan ontvang je de interieurbox per post en bespreken we het resultaat online.

4. Presentatie

Tijd om aan de slag te gaan! Ik geef je alle uitleg om zelfstandig met het ontwerp aan de slag te gaan, waarbij je mij altijd voor korte vragen kunt contacten. Daarnaast kun je, bij interesse, ook verf of andere producten uit het advies tegen een gereduceerd tarief via mij afnemen. Dit is uiteraard bespreekbaar.

Zoals ik al aangaf, vind ik het belangrijk dat jij een interieur krijgt dat helemaal aansluit op jouw persoonlijke wensen en jouw ruimte. Hierdoor is geen proces hetzelfde. Het belangrijkste vind ik dat we er een samenwerking van maken en dat we ervoor zorgen dat het resultaat fantastisch is.

5. Aan de slag

SEE PORTFOLIO

previous projects: